Search results
Search results 1-20 of 666.
AVATAR ittifağı oLarak başarıLar diLeriz.ortama biraz rekabet kattığınız içinde teşekkür ederiz
siz içtiniz çayları içmemiş ayaqına yatıosunuz hemen qetirdim scadder
qarson uyandı qetirdim sayın servisLeri
Saol * ArkadaşLar ittifağımız iLk qünceLLeştirmeLerde 1. sıradadır. * İttifağa üye aLımı qeçici süreyLe durduruLmuştur.
hacı bi tek ben çalışıorm bu müessesede googLede sıcak sıcak demlenmiş çay Moduma'da googLede pişiriLmiş sıcacık bir Kayfe çay beLeş ama kayfe 2 TL
abi para bozdurmaya ilerki bakkala qönderdide hemen çayları qetiriorm
önce normal sonra x2 reklamı yapılırsa böyle oLur çalışan yoksa işe başlayabilrim
Tm. uyumayız ee nası qidio oyun
bu qece burda sabahLıcam bi sandalyeye kıvrılıveririm artık
Rammstein-Du Hast ,,, Slipknot ,,,, Linkin Park ,,, Green Day
boşuna uqrasmayın 8) ben rip basıyorm
üye aLımLarı durduruLmuştur..! referanssız üye kabuL ediLmeyecektir. herkese iyi oyunlar...
KURULUS ____________ 04.02.2010 - ∞ UYE ALIMI MEVCUTTUR UYE SAYISI 22/25 2 PT ve üzeri basvuruLar deqerLendiriLir. _____________________ irtibat icin "oneWinq"
ArkadaşLar ittifak sayfasındaki yazıLar nasıL ortaLanıyor ?
bende isterdim ama imzam 2 yýldýr banlý
sanýrým 2009'u bekleyeceðiz:
Ya Beyler ben [fc]ffffff style=' background-image: url(http://www.gratissmilies.de/gifs/blitze/a_d_bl04.gif); background-position: top center; background-repeat: repeat; display: block; font-weight: normal;'[/fc] bunu ilk satýra yazýyorum(Herkese açýk metinde)aynen çýkýyor hiç resim felan yok.Arka plan koyamýyorum.Linkmi yanlýþ acep?
ehehhe isim matrak baþarýlar