Search results
Search results 1-20 of 249.
Ne Dir ; Ne DeiL Dir ....
Quoted ORiJiNAL YAZARI : enes_plt arkadaþlar benim sömürgeden ana gezegene madde atabilmm için illa sömürgede nakliye gemisi þart mý ana gezegendeki gemilerle alamazmýyým aLabiLrsiN arkadaþým iLLa sömürgede nakliye basmana gerek yok _ana gezegenndeki nakliyeleri sömürgene konuþ oLarak yoLLarsýn sonra _sömürgedeki madenleri ana gezegene atarsýn...
Quoted Originally posted by RockMan_kimi Bir saniye kafam karýþtý.Yýktýðýnýz kademeden kazanmýþ olduðunuz puan diyorsunuz.Ben mi yanlýþ anlýyorum yoksa yýkýnca da puan kazanýyor muyuz? Ark.'ým BaþTa þunu diiM Ne yýkarsan yýK PuaN kaybedioN _daha sonra ise kazandýðýn kadar puan kaybedion yani ; _atýyorum / nanit 2'den 3'e bastýn iþte mesela 4k puan kazandýn _sonra nanit'i yýktýn bir kademe - 4k düþtün tabii yýkarken maden harcandýðýnýda söylemem gerekir [ bu harcanan maden + puan getirmez / - pu...
Quoted Originally posted by turkturk999 Ogame büyük deðiþikliðin yýlbaþýndan sonra geleceði kesin demiþti Alabanda hatýrlarsanýz fakat sadece 4 gün kalmasýna raðmen hala tarih bile vermediler Not: Ogame yeni büyük deðiþiklik konusuna az mesaj atýlýyor diye yeni bir konu açtým sadece cevap için açtým o konu ölsün herkes buna yazsýn diye deðil... Görünüþe Göre YýLBaþýnDan baYa SonRa heraLDe OrtaDa EvReN biRLeþtirMe SöLentiLeri var HuraFe Mi deiL Mi GöReCes _FakaT BeKLemekTeN baþKa ÇaRe Yok saNýrS...
Quoted Originally posted by Glasyalabolas Tamam. Þimdi xx:xx:xx anagezegen olsun; [1:490:4]'ten xx:xx:xx anagezegene 60 dakikada (b.nakliye:5, %100 ile) [3:496:4]'ten xx:xx:xx anagezegene 68 dakikada (b.nakliye:5, %100 ile) [2:498:4]'ten xx:xx:xx anagezegene 70 dakikada (b.nakliye:7, %100 ile) [4:279:4]'ten xx:xx:xx anagezegene 210 dakikada (b.nakliye:7, %100 ile) Burada kafamý karýþtýran sorun ilk ikisinin ulaþma zamaný arasýnda 8 dakikalýk fark varken, üstelik aralarýndaki mesafe fazla olmasý...
Quoted Originally posted by _ARBALET_ Quoted Originally posted by Murat Adar Aydan kilit yememenin tek yolu 2 gezegenin arasýda filonu konuþa kaldýrýp tekrar geri çaðýrmak.. ben 45te oynuyorum ayým var bana yakýn bir gezegendeki bir adam yaklaþýk 4 aydýr bu yöntemle filosunu koruyor benden bir gün uyuya kalýcak ama Bunun yardým ve sorular baþlýðýyla ne alakasý var??? YaNLýþLýkLa BeCerMýiþ...
Quoted ORiJiNAL YAZARI : Chrome12 Bana gectigimiz gun anagezegene ayni anda 5 sonda birden gonderilmis, bunun nedeni nedir, yani 1 sonda gondermek ile 5 sonda gondermek arasinda bir farkmi var, yoksa bana tuzakmi kuruluyor _SeNN KooR'da bi HaraBe oLuþTuruP GD'Leri Sana GöNDeriP Sonrada FiLo'nu kiTlÝyiP yada DireKT DalacakLar MaNasýNDa _oLmayaBiLiR De
Quoted Originally posted by NaMasTe peki ekran kartý düþük olanlarda kasacakmý oyun? on Board oLsa biLe YeteR ! BeNCe
Quoted Originally posted by redirect Kolay gelsin arkadaþlar evren 49 da bi oyuncu arkadaþýmýz var ayný sistemdeyiz ama adam bana saldýrý filosu kaldýrýyor fakat 4 saatlik bir filo yani gelicek beni 4 saat sonra vurucak bu ne demek 3 tane fazla gemisi olduðu için ben 4 saat de saldrýmasýný mý beklicem bu arkadasýn. Bunun bir cezasý varmý ? TaM AnLAYamadýM ama saLdýrý zamaNýnDa bi sýnýR yoK Ýstediiði saat'te istediði saat Sonra salrabilir
Quoted Originally posted by rea0 buyuk nakliyelerle yaptým bu sondada saldýrýdan 1 sn once ulaþtý oraya BeLKi O 1 Sn. DeiL'de 10 sn'dir _Ve adamDa AraÞTýrMa, BiNa, TerSHane...Vs BaSMýþTýR
HeR zamaN her yere FiLo'nu KonuþLandýrMaK OlaraK göNdeR _KiLiT Yemen %10 - 20 'Lere DüÞeR _FaRzeT Ki ; KoNuÞ dönüþü KiLiT yeseN BiLe konuÞ'Ta FiLo NoRMaL VarýÞ'ýndan bi 4-5 SaNiye Sonra iniyor Adam'da +1 veya +2 saniye kiltiini atcak oldumu sana 5 - 7 saniye KaLDýrýrsýn o zmn'a kadrDa
Quoted Originally posted by Gondor anladým peki gezegend esonda býrakmamýz casusluk için gelenleri engellermi? O DeiL'de _GezeGeNinde AdeT oLaraK FazLa BuLuNan FiLo CaSuSLuÐu EnGeLLeme ÞaNSýný arTTýRýR Ve GeNeLDe VuRuLuR ZaTeN _Ben BöLe BiLioM !
Quoted Originally posted by blac.kk ya soyle herkesýn yapamýyacaðý teknýkte býr atýcý yada gemý yapýn barý býrazada mesela enerjý tek.14 gbý Herkesin yapamayacaðý biþy mi o zmn ne önemi varki herkes yapamayacaksa parasý olan zaten yapar olmayan yapamaz ozmn ara daha çok açýlýr _Biraz mantýkLý konuþ alemsin yanýýýý
Bu arada AkLýMa Biþi TaKýLDý _HerKes 2 - 3 Hfta Öncesine Kadar Bu DeÐiþiKLiðin YýLbaþýN'Da geleceðiNe SanýyoruDu Ama GelDi Nese.... _AlaBanDa'nýn Dediði Gibi 2. aþama Olan EtkisiNi Kaybetmiþ evrenleri canlandýrma projesi - deðiþikliði - HaLi hazýrda BeKliyor Veya SoN RüTuÞlar yapýlabiliyor Olabilir _Ve birDe En az Bir YeNi geMi VeYa SavunMa MekaNizmasý KatIlacaðýna Dair BiLGiLErimizde MevcuT ; BuNLar acaBa YýLbaþInda AsýL SüRPRiz OlaraK KarÞýmýZa ÇýKaBiLiR Mi ?
Quoted ORiJiNAL YAZARI : yesil zeybek arkadaþlar bildiðiniz gibi test evrenine yeni kayýt yapýlamýyor..incelemem için 10 dakikalýðýna oyun þifresi verebilirmizsiniz lütfen.. Bu Gece heralDe 5k oyunCu SýnýrLamasý 7,5k Yani 7500 Oyuncuya Yükselecektir Kayýt yapablirsin o zmn TaM zmanýný bilmÝom Ama 01.00-02.00 Arasý olsa GereK
Quoted ORiJiNAL YAZARI : No-Name Quoted ORiJiNAL YAZARI : ReVeNGe of HORUS Quoted ORiJiNAL YAZARI : bekiraga takas bölümünde 49. evren yok yeni evren olduu için takas edilmiomu ne zaman takasa aç1lcak 49. evren? Evren açýlýþýndan 30 gün sonraydý yanlýþ hatýrlamýyorsam yanlýþ, 45gün sonra 45 günde bir neredeyse evren açýlýyor o kadr fazLa mý
Quoted Originally posted by ZoLaH#MoLLa Quoted ORiJiNAL YAZARI : piton33 Quoted ORiJiNAL YAZARI : LoVeL_YouNg ya arkadaþlar nasýl üyelik alabilirim yardýmcý olursanýz sevinirim 5000 ile sýnýrlý ama daha var 5000 olmasýna arkadaþým serverler doldu yeni kayýt almýyor bu gece itibari ile 7500 kiþi olucak sýnýr kayýt yaptýrmak isteyenlere duyrulur EVT KayýT yapamayanLar içi önemLi bknz; _SoN PoST_ _BiDe HeRaLde buG DuruMuNa Göre BöLe Sayýyý arttýRacaKLar Nereye kadr ise artýK Sonra TüM evrenLere Ge...
Quoted Originally posted by casus_prens Quoted ORiJiNAL YAZARI : Sanother Flash eklendi oyuna elbet etkisi olacaktýr ama çok çok çok büyük bi fark deðil ufak bi miktar yükselme olabilir.Misal bu versiyonla ogame 1 gb kota yiyosa yeni gelen versiyonla 1.2 gb kota yiyebilir bunun gibi peki modum bu büyük deðiþiklik ne zaman gelecek EvT MoD'um Sizin bi BiLGiniz var mý Biran önce GeLSinde ArtýK Burda Alýþsak DioruZ Daha görmemeiþ oLanlar Da Var !
Ark'lar BayraM Dönüþü ogame'yi açtýðýmdA TatiL modunDan çýakrttýM _Neyse HammaddeLeri %100'Ledim Sonra GezegeN SýralanýÞlarýNda Bi deðiþikLiK oLmuþ _HeP alýþtýðýM için Ayarlar'dan AlfabeTiK Dedim TaMM oldu _Fakat yeniLe Yada Bi geneL Durum olunca TekRar EsKi halÝne DöNÜyo Hep sanki orasý resetleniyormuþ gibi _Fakat Olmuyor Hep deðiþiyor Skin fln Denedim sonuC ayný Küçük bi sorun fakat Rahatsýz edici biþi _ayrýca her gezegende ayarlar sekmesine girdiðimde þifreniz en az 8 haneli olmalý diye bi u...
Quoted Originally posted by Sanother Yukarda bulunan option kýsmýnýn sekmelerine bakarsanýz tatil moduna geçmeyi görebilisiniz YanLýþ zamanDa baKmýþýM moD'um _inþaat olurken BakmýþTIm NoT acTivate Fln diodu Þimdi bide Ýnþaat'sýz baktým Varmýþ _SaoLuN