Search results
Search results 1-20 of 46.
Quoted ORiJiNAL YAZARI : DaRK_PReDaToR Sevgili E1 Sakinleri... Bildiðiniz Gibi Bugün Yasin kardeþimizin doðum günüydü bende sanýrým aþýrýya gitiþ bi þaka yaptým. Baþta yasin olmak üzere tüm e1 sakinlerinden özür dilerim sölediklerimde ciddi deðildim asadece bi þaka yada geyik olacaktý ama ciddiye alanar çok oldu. Özür Dilerim Yasin Kardeþ Ýyiki Doðdun Bu arada benim cevabýmý beklemeden kýnayan arkdaþlarý bende burdan kýnýyorum ne ozur dýlýyorsun yaa anlamýyorum ne demýsýn o sana "gereksýz dýyor...
zupersýnýz ogame tr basýndan berý býrlýkte olmak kadar guzel býrseymý var
Quoted ORiJiNAL YAZARI : Sventevith sabit baþlýk koymak lazým turkey oyunu býraktý diye zuhaha zupersýn
yaws yeter ne bu tartýsma durmadan tebrýkler kardesým
Quoted bazen kzýp yazýyorsun ama býlýyorumký ýcýnde kotuluk yok sizin smile ) maskenýn vardý deme? herneyse hayýrlýsý býlader
Quoted ORiJiNAL YAZARI : ecelveazrail içim rahatlas1n diye koyuyorum bunu buraya ayrca hiç bir op la veya baska kimseyele diyaloga gecmedim filo kirma varmis hile varmis varista varmis sizler yeter ki konusun benim istedigim eger sizin iciniz rahatliyrsa konusun ben birakmisim aten ama bir insana bu kadar yuklenilmez ama bende yuklenmeye baslarsam sizlerden de can yakarim iftira atar1m neyse bu da vururlan arkadasin mesaj1 ama s1y1nu olmad1g1 belii 09-16 01:54:35 MAX [2:185:12] tbrCevapla valla...
Yuzde yuz fýlo kýrma beným kanattým ama sonuc oplar bakar
daha yazacagýn msj ý 1 msj a sýgdýramýyon gelmýsýn burda ýnsanlara oyun dersý vermeye kalkýyon zaten forum kuralarýnda yazýyor senýn her ýstedýgýn yazabýlcegýn admýn not dusmus bak orda 38 ýncý kural var býde su mod dýye yonetýcý ne ýs yapar ??
sendemi eraser kendýne ýyý bakasýn
allah allah bende dýyom okadar savunmayý nasýl gectýnýz acayýp olmus hepsý sýlýnýrmý savunmanýn ya:d tebrýkler sahterakýfabrýkasý
kosullarýmýz calýsma sartlarýmýz dýger msj da verýlmýstýr:d ohh sahneye cýkcaz hemde yol paramýzý kendýmýz karsýlýcaz yok oyle
Quoted ORiJiNAL YAZARI : asi21 Quoted ORiJiNAL YAZARI : Kanarya aytaç saat 7 de ksk'dasýn nokta(.) suskun baba zaten karsýyaka ýle bornova arasý 15 dk otobusle amma dert ettýnýz yaws sankýne seferýhýsardan dýkýlýye cagýrýyorz ýstanbulda selcuk uskudardan taksýme gýtmýs buraya baslýk acýldý 1 gun beklendý kýmse býrsey yazmadý ee herkezde bý karar aldý aksam 7 de ýstasyon cafede bulusalým ondan sonra bornovaya gecerýz orda alkolýsme baglarýz zatý mekanlar pahalý dýyorsunuz anlamýyorum karsýyakada...
Quoted ORiJiNAL YAZARI : ExCoRCiST_KsK Quoted ORiJiNAL YAZARI : Kanarya Quoted ORiJiNAL YAZARI : ExCoRCiST_KsK Quoted ORiJiNAL YAZARI : Askiny genellikle bulusmaya katýlacaklar karsýyakadan ben taaa narlýdereden gelecekte olsam sanýrým ksk daha mantýklý gibi... birde KARSIYAKALI Uður kardesimiz ancak saat 10:30 dan sonra bize katýlabilirmis? bu konuda napýcaz_?? ayar çektim dorukçum tamamen boþum ÝZÝN... ee zupersýn ozaman sen cumartesý 19:00 karsýyaka ýstasyon cafe acýk olan kýsýmda olcay uyu ...
Quoted ORiJiNAL YAZARI : ExCoRCiST_KsK Quoted ORiJiNAL YAZARI : Askiny genellikle bulusmaya katýlacaklar karsýyakadan ben taaa narlýdereden gelecekte olsam sanýrým ksk daha mantýklý gibi... birde KARSIYAKALI Uður kardesimiz ancak saat 10:30 dan sonra bize katýlabilirmis? bu konuda napýcaz_?? ayar çektim dorukçum tamamen boþum ÝZÝN... ee zupersýn ozaman sen cumartesý 19:00 karsýyaka ýstasyon cafe acýk olan kýsýmda
vallaha gýdýs donus býletýmýz adresýmýze gelýrse gelýrýz onemlý degýl tarýh yer ve zaman ee býde oraya gelýnce sokakta býrakýlmamasý lazým zatý bundan sonra selcuk beným hiýmayeme gecýyor baba demeye basladý bana herneyse saka býryana ýnsallah býrgun gelýr gorusurum :d aa dersenký hayýr ben býr gun ýstemýyorum hemen gelmený ýstýyorum yarýn gonder býze býlet parasýný orada yýz oteký gun:d herneyse ýyý gunler ejeytejeykejeygamsýztamsýzdonsuz
aytaç saat 7 de ksk'dasýn nokta(.) suskun baba zaten karsýyaka ýle bornova arasý 15 dk otobusle amma dert ettýnýz yaws sankýne seferýhýsardan dýkýlýye cagýrýyorz ýstanbulda selcuk uskudardan taksýme gýtmýs buraya baslýk acýldý 1 gun beklendý kýmse býrsey yazmadý ee herkezde bý karar aldý aksam 7 de ýstasyon cafede bulusalým ondan sonra bornovaya gecerýz orda alkolýsme baglarýz zatý mekanlar pahalý dýyorsunuz anlamýyorum karsýyakada bulusuruz ondan sonra gecerýz sahýle kayalýklarýn orda hem mýdye...
Quoted ORiJiNAL YAZARI : ExCoRCiST_KsK Quoted ORiJiNAL YAZARI : Askiny 1- Doruk -- TECHNIC 2- Selçuk -- Gamsýz Hayat 3- Olcay -- Ecey 4- Bulent - Pckopat (gelemem derse tüm ogame ailesinden ihraç edilecek ) 5- KaRSiYaKaLi ( kambersiz düðün olmaz ) aynen kamber de gelsýn puhaaa
ne guzel ezmek oyle tebrýkler kajey