You are not logged in.

Search results

Search results 1-20 of 46.

Thursday, September 20th 2007, 9:40pm

Author: Kanarya

Selam: Özür...

Quoted ORiJiNAL YAZARI : DaRK_PReDaToR Sevgili E1 Sakinleri... Bildiðiniz Gibi Bugün Yasin kardeþimizin doðum günüydü bende sanýrým aþýrýya gitiþ bi þaka yaptým. Baþta yasin olmak üzere tüm e1 sakinlerinden özür dilerim sölediklerimde ciddi deðildim asadece bi þaka yada geyik olacaktý ama ciddiye alanar çok oldu. Özür Dilerim Yasin Kardeþ Ýyiki Doðdun Bu arada benim cevabýmý beklemeden kýnayan arkdaþlarý bende burdan kýnýyorum ne ozur dýlýyorsun yaa anlamýyorum ne demýsýn o sana "gereksýz dýyor...

Wednesday, September 19th 2007, 5:05pm

Selam: ....

zupersýnýz ogame tr basýndan berý býrlýkte olmak kadar guzel býrseymý var

Wednesday, September 19th 2007, 12:59pm

Turkey Oyunu býraktýmý

Quoted ORiJiNAL YAZARI : Sventevith sabit baþlýk koymak lazým turkey oyunu býraktý diye zuhaha zupersýn

Wednesday, September 19th 2007, 12:31pm

Selam: aSi SiLaHSoR (SiLaHSoR) & canpol (DiRiLiS)

tebrýkler kardesým

Sunday, September 16th 2007, 6:04pm

Selam: Selam: allaha emanet olun benden bu seferkik bu kadar artýk býrakýyorum :)

Quoted bazen kzýp yazýyorsun ama býlýyorumký ýcýnde kotuluk yok sizin smile ) maskenýn vardý deme? herneyse hayýrlýsý býlader

Sunday, September 16th 2007, 10:46am

ecel ve azrail & max

Quoted ORiJiNAL YAZARI : ecelveazrail içim rahatlas1n diye koyuyorum bunu buraya ayrca hiç bir op la veya baska kimseyele diyaloga gecmedim filo kirma varmis hile varmis varista varmis sizler yeter ki konusun benim istedigim eger sizin iciniz rahatliyrsa konusun ben birakmisim aten ama bir insana bu kadar yuklenilmez ama bende yuklenmeye baslarsam sizlerden de can yakarim iftira atar1m neyse bu da vururlan arkadasin mesaj1 ama s1y1nu olmad1g1 belii 09-16 01:54:35 MAX [2:185:12] tbrCevapla valla...

Sunday, September 16th 2007, 12:21am

ecel ve azrail & max

Yuzde yuz fýlo kýrma beným kanattým ama sonuc oplar bakar

Tuesday, September 4th 2007, 8:31am

Selam: Selam: Selam: Selam: Selam: Selam: Toprak !!!

daha yazacagýn msj ý 1 msj a sýgdýramýyon gelmýsýn burda ýnsanlara oyun dersý vermeye kalkýyon zaten forum kuralarýnda yazýyor senýn her ýstedýgýn yazabýlcegýn admýn not dusmus bak orda 38 ýncý kural var býde su mod dýye yonetýcý ne ýs yapar ??

Sunday, September 2nd 2007, 12:02pm

Eraser gider...

sendemi eraser kendýne ýyý bakasýn

Sunday, September 2nd 2007, 10:47am

Selam: Selam: JacKaL Purqi 'l[ SANCAK ]l' ! ----> omorfis [ ASLANLAR ]

allah allah bende dýyom okadar savunmayý nasýl gectýnýz acayýp olmus hepsý sýlýnýrmý savunmanýn ya:d tebrýkler sahterakýfabrýkasý

Saturday, September 1st 2007, 9:33am

Selam: Selam: Süpersin EJEY

kosullarýmýz calýsma sartlarýmýz dýger msj da verýlmýstýr:d ohh sahneye cýkcaz hemde yol paramýzý kendýmýz karsýlýcaz yok oyle

Saturday, September 1st 2007, 9:28am

ÝzmÝr BuLuÞMaSý :)

Quoted ORiJiNAL YAZARI : asi21 Quoted ORiJiNAL YAZARI : Kanarya aytaç saat 7 de ksk'dasýn nokta(.) suskun baba zaten karsýyaka ýle bornova arasý 15 dk otobusle amma dert ettýnýz yaws sankýne seferýhýsardan dýkýlýye cagýrýyorz ýstanbulda selcuk uskudardan taksýme gýtmýs buraya baslýk acýldý 1 gun beklendý kýmse býrsey yazmadý ee herkezde bý karar aldý aksam 7 de ýstasyon cafede bulusalým ondan sonra bornovaya gecerýz orda alkolýsme baglarýz zatý mekanlar pahalý dýyorsunuz anlamýyorum karsýyakada...

Saturday, September 1st 2007, 3:51am

Quoted ORiJiNAL YAZARI : ExCoRCiST_KsK Quoted ORiJiNAL YAZARI : Kanarya Quoted ORiJiNAL YAZARI : ExCoRCiST_KsK Quoted ORiJiNAL YAZARI : Askiny genellikle bulusmaya katýlacaklar karsýyakadan ben taaa narlýdereden gelecekte olsam sanýrým ksk daha mantýklý gibi... birde KARSIYAKALI Uður kardesimiz ancak saat 10:30 dan sonra bize katýlabilirmis? bu konuda napýcaz_?? ayar çektim dorukçum tamamen boþum ÝZÝN... ee zupersýn ozaman sen cumartesý 19:00 karsýyaka ýstasyon cafe acýk olan kýsýmda olcay uyu ...

Saturday, September 1st 2007, 2:55am

Quoted ORiJiNAL YAZARI : ExCoRCiST_KsK Quoted ORiJiNAL YAZARI : Askiny genellikle bulusmaya katýlacaklar karsýyakadan ben taaa narlýdereden gelecekte olsam sanýrým ksk daha mantýklý gibi... birde KARSIYAKALI Uður kardesimiz ancak saat 10:30 dan sonra bize katýlabilirmis? bu konuda napýcaz_?? ayar çektim dorukçum tamamen boþum ÝZÝN... ee zupersýn ozaman sen cumartesý 19:00 karsýyaka ýstasyon cafe acýk olan kýsýmda

Saturday, September 1st 2007, 12:53am

E24 DÝyarBAKIR bulusmasi :)

vallaha gýdýs donus býletýmýz adresýmýze gelýrse gelýrýz onemlý degýl tarýh yer ve zaman ee býde oraya gelýnce sokakta býrakýlmamasý lazým zatý bundan sonra selcuk beným hiýmayeme gecýyor baba demeye basladý bana herneyse saka býryana ýnsallah býrgun gelýr gorusurum :d aa dersenký hayýr ben býr gun ýstemýyorum hemen gelmený ýstýyorum yarýn gonder býze býlet parasýný orada yýz oteký gun:d herneyse ýyý gunler ejeytejeykejeygamsýztamsýzdonsuz

Friday, August 31st 2007, 5:02pm

aytaç saat 7 de ksk'dasýn nokta(.) suskun baba zaten karsýyaka ýle bornova arasý 15 dk otobusle amma dert ettýnýz yaws sankýne seferýhýsardan dýkýlýye cagýrýyorz ýstanbulda selcuk uskudardan taksýme gýtmýs buraya baslýk acýldý 1 gun beklendý kýmse býrsey yazmadý ee herkezde bý karar aldý aksam 7 de ýstasyon cafede bulusalým ondan sonra bornovaya gecerýz orda alkolýsme baglarýz zatý mekanlar pahalý dýyorsunuz anlamýyorum karsýyakada bulusuruz ondan sonra gecerýz sahýle kayalýklarýn orda hem mýdye...

Wednesday, August 29th 2007, 4:39am

Quoted ORiJiNAL YAZARI : ExCoRCiST_KsK Quoted ORiJiNAL YAZARI : Askiny 1- Doruk -- TECHNIC 2- Selçuk -- Gamsýz Hayat 3- Olcay -- Ecey 4- Bulent - Pckopat (gelemem derse tüm ogame ailesinden ihraç edilecek ) 5- KaRSiYaKaLi ( kambersiz düðün olmaz ) aynen kamber de gelsýn puhaaa

Wednesday, August 29th 2007, 4:38am

Selam: KaRSiYaKaLi vs MeMoLi 45

ne guzel ezmek oyle tebrýkler kajey