Search results
Search results 1-20 of 471.
Forum isim : LuTTe a MoRT Bulunmasını istediginiz yazi - lar : LuTTe a MoRT İmzanın ana temasi ve konusu : Rakamlar ve basketball u barındıran bi imza olursa güzel olur... İmzadaki renk tonu : koyu renkler Avatar konusu : aynı Hareketli veya Sabit imza : sabit olması daha iyi... [/color] şimdiden teşekkürler...
Quoted from "ThunderDome" Merhaba Sawaşın hikayes, şudur. arkadaşın galaksi 4 te ikiz aylı sisteminden söm alındı we konuşlandığı ay riplendi yok edildi özelikle sıçramalı ay a giderken ayı aldık diğer ayda sıçraması yoktu.. ama olmadı filo inmeden oyunu açtı arkadaş .. sıçramayı açmadan filoyu wurmamız lazımdı harabe izleyemiyorduk harabe oluştuıracak bi unsur yoktu ne sawunma ne tersane..kendine düşük yüzde ile yolluyordu filoyu resete yakın indirip tekrar aynısını yapıyodu filoyu sökme attı ...
ekibe tbrkler şu uyku denen menet insan çok hoş geliyor 4 milyar filodan bile daha tatlı sonuç oalrak vurulduk ogame hayatı buraya kadarmış evrene geleli fazla olmamıştı zaten... sağlık olsun herkes kendine iyi baksın tekrardan tebrkler... bayabi kâr var ogame offline hayat online AzAZiL
Bu filolar gece vakti kafa uçukken karsi karsiya gelmislerdi: Saldiran Ender (X:XXX:XX) Silahlar: XXX% Kalkanlar: XXX% Zirh: XXX% Tip: Cas.Sonda göster.: 1 Saldiran Ender (X:XXX:XX) Silahlar: XXX% Kalkanlar: XXX% Zirh: XXX% Tip: Muhrip Firkateyn. göster.: 800 550 Savunan MaKaS (X:XXX:XX) Silahlar: XXX% Kalkanlar: XXX% Zirh: XXX% Tip: K.Nakliye Geri Dön. Sol.Uydu Roket. H.Lazer A.Lazer Gaus Topu Plazma B.Kalkan Kub. göster.: 2 113 132 3.907 5 11 3 4 1 Geçmiş Olsun... Saldiran Ender (X:XXX:XX) yo...
tbrkler abicim devamını da bekleriz
Bu filolar AzAZiL yeni ittifakına ısınmaya çalışırken karsi karsiya gelmislerdi: Saldiran AzAZiL (X:XXX:XX) Silahlar: XXX% Kalkanlar: XXX% Zirh: XXX% Tip: Muhrip göster.: 5.541 Savunan poyrazz13 (X:XXX:XX) Silahlar: XXX% Kalkanlar: XXX% Zirh: XXX% Tip: B.Nakliye Sol.Uydu Rip Roket. H.Lazer Gaus Topu Iyon Topu Plazma Kalkan Kub. göster.: 52 240 21 2.997 405 12 56 6 1 Geçmiş Olsun... Saldiran AzAZiL (X:XXX:XX) Tip: Muhrip göster.: 5.224 Savunan poyrazz13 (X:XXX:XX) yok edildi! Ele geçiriyor 19.979...
e52 yi bıraktım ama devammı etsem yoksa
Savasi saldiran taraf kazandi! Ele geçiriyor 7.671 Metal, 2.248 Kristal ve 1.095 Deuterium Saldiran taraf toplam 0 ünite kaybetti. Savunan taraf toplam 20.000 ünite kaybetti. Su an bu alan koordinatlarinda bulunan : 1.200 Metal ve 1.200 Kristal. ilk issmizi yapalım dedik maksat yeşillik olsun AmcA ma ve Yam Yam a teşekkürler savaş ittifakım Riske gelsin
süper ama bence 2. grup 1 yılını dolruanlar olmalı
Bizim Çatımız Altında Birleşmek İsteyen İttifakalrı Bekleriz.. Yalnız ortalaması 3 puanın üstünde olması lazım... 19 kişi ile 20. sıradayız...
Argentum ittifakı üye alımlarına devam ediyor... 17 kişi ile 20. sıradayız... Oyunda tecrübesi olan bütün oyuncuları bekleriz...
ya bu evrende azmı kişi var yoksa banamı öle geliyo 6bin yeni bi evene göre çokaz bence e51de 18 bin kişi var tabi çoğu oynamıyo ama olsun
15 milyon metal satılıktır karşılık deu oranda anlaşılır oyundan "Hatay"
11 kişyiz fazla kalabalık bir ittifak olmıcaz seviyeli bir muhabbeti olan arkadşlığı yerinde bir ittifak herkesi bekleriz....
slm millet @ spawn senin nick ne?
saolun arkadşalar ittifakımıza bekleriz herkesi...
şimdilik sınırsız oyuncu alıncak ama 1hafta içnde fazla gelişim göstermeyenler çıkarılcak... şimdilik 10kişiyiz herkesi bekleriz
Argentum ittifakına bekleriz bende ne reklam yaptım yaw
ben şahsen letonya bulgaristan gibi ülkelerde oynamıştım
adamın gezegen isimlerinden biri '' oakland '' orasıda amerika birleşik devletlerinde bi yer yani burakcanında dediği gibi ya amerikalı yada amerika birleşik devetelrinde konaklıyo