Search results
Search results 1-20 of 476.
tebrikler saldırana geçmiş olsun
Bu filolar ---- tarihinde karsi karsiya gelmislerdi: Saldiran Redpoint (X:XXX:XX) Silahlar: XXX% Kalkanlar: XXX% Zirh: XXX% Tip: Kruvazör Komuta Gem. Firkateyn. göster.: 12.700 1.467 10.207 Saldiran Redpoint (X:XXX:XX) Silahlar: XXX% Kalkanlar: XXX% Zirh: XXX% Tip: Cas.Sonda göster.: 1 Saldiran Redpoint (X:XXX:XX) Silahlar: XXX% Kalkanlar: XXX% Zirh: XXX% Tip: Cas.Sonda göster.: 1 Savunan cato1 (X:XXX:XX) Silahlar: XXX% Kalkanlar: XXX% Zirh: XXX% Tip: B.Nakliye H.Avci A.Avci Kruvazör Komuta Gem...
Bu filolar ---- tarihinde karsi karsiya gelmislerdi: Saldiran Redpoint (X:XXX:XX) Silahlar: XXX% Kalkanlar: XXX% Zirh: XXX% Tip: Kruvazör Komuta Gem. Firkateyn. göster.: 10.720 1.222 8.600 Savunan Pesimistt (X:XXX:XX) Silahlar: XXX% Kalkanlar: XXX% Zirh: XXX% Tip: K.Nakliye B.Nakliye H.Avci A.Avci Kruvazör Komuta Gem. Kol.Gem. Geri Dön. Cas.Sonda Rip Firkateyn. göster.: 2.287 1.258 21.283 33 673 621 1 3.099 53 6 1.479 After battle... Saldiran Redpoint (X:XXX:XX) Tip: Kruvazör Komuta Gem. Firkat...
Geçmiş Olsun ömer Tüm ittifağa Hakaret Edip Tüm çirkinliğini Gözler önüne seren Forum kullanıcısına'da Acil Şifalar
Bu filolar ---- tarihinde karsi karsiya gelmislerdi: Saldiran Redpoint (X:XXX:XX) Silahlar: XXX% Kalkanlar: XXX% Zirh: XXX% Tip: Firkateyn. göster.: 7.050 Saldiran Redpoint (X:XXX:XX) Silahlar: XXX% Kalkanlar: XXX% Zirh: XXX% Tip: Cas.Sonda göster.: 1 Savunan bendevarim (X:XXX:XX) Silahlar: XXX% Kalkanlar: XXX% Zirh: XXX% Tip: K.Nakliye B.Nakliye H.Avci A.Avci Kruvazör Komuta Gem. Kol.Gem. Geri Dön. Cas.Sonda Muhrip Rip Firkateyn. Roket. H.Lazer A.Lazer Iyon Topu Kalkan Kub. göster.: 47 857 6.7...
Vay be İSS partneri vardı demek partner'de güzel iş çıkarmış Çöpten alabildimi ACABA o Partner Cevabı biliyorum ama yinede sorayım Bu partnerler olmasa ne yapardık bizler değilmi Tebrikler Geçmiş Olsun Edit : Çöpten Kelimesi Düzeltildi
Bu filolar ---- tarihinde karsi karsiya gelmislerdi: Saldiran ENSAR (X:XXX:XX) Silahlar: XXX% Kalkanlar: XXX% Zirh: XXX% Tip: Firkateyn. göster.: 7.006 Savunan DARTICLESHORE (X:XXX:XX) Silahlar: XXX% Kalkanlar: XXX% Zirh: XXX% Tip: K.Nakliye B.Nakliye H.Avci Kruvazör Komuta Gem. Geri Dön. Cas.Sonda Rip göster.: 88 1.982 20 271 2.296 33 276 1 After battle... Saldiran ENSAR (X:XXX:XX) Tip: Firkateyn. göster.: 6.969 Savunan DARTICLESHORE (X:XXX:XX) yok edildi! Ele geçiriyor 1.567.587 Metal, 1.995 ...
Bu filolar ---- tarihinde karsi karsiya gelmislerdi: Saldiran ENSAR (X:XXX:XX) Silahlar: XXX% Kalkanlar: XXX% Zirh: XXX% Tip: Komuta Gem. Firkateyn. göster.: 5.000 7.100 Savunan encore (X:XXX:XX) Silahlar: XXX% Kalkanlar: XXX% Zirh: XXX% Tip: K.Nakliye B.Nakliye H.Avci A.Avci Kruvazör Komuta Gem. Geri Dön. Cas.Sonda Sol.Uydu Muhrip Firkateyn. Roket. H.Lazer A.Lazer Gaus Topu Iyon Topu Plazma B.Kalkan Kub. göster.: 3 125 41 110 11 604 7 8 60 30 8 13.250 5.036 672 239 188 128 1 After battle... Sa...
Quoted from "***Dilenci Kral***" Quoted from "orzim" Redpoint tebrikler güzel savunma faroz senin gd lerde 40 000k mıydı kaybın tebrıkler arkadasım tekrar on oldugunu bılıyordum cekıcektım gerı foruma daldıgım ıcın unuttum saglık olsun bu arkadas sanırım sızın zarar ları topluyo 100m de cengız arakdasımızın zararı var onu unutma. Tekrar geçmiş Olsun Arkadaşım , Dedimya kimse hata yapmasa nasıl oyun oynucaz
Quoted from "Zeus_Zakkum" Quoted from "Redpoint" çöpün büyük kısmı savunanda ay patlatmaya çalışırken uçan 4 rip i de sayarsak cidden kullum zarar Toptan geçmiş olsun Sen vurduğumuz arkadaşsın galiba :lol Nickler e bakmaya üşenmiş arkadaş Ondan böyle Bilip bilmeden konuşuyo Tabi Bilmeden konuşmak İyi bir durum değildir Geçmiş olsun Tekrardan
çöpün büyük kısmı savunanda ay patlatmaya çalışırken uçan 4 rip i de sayarsak cidden kullum zarar Toptan geçmiş olsun
Paşatosun Tebrikler kardeşim
Aslında Oyun içinden Gelen Küfürler i Pek kafama takmıyorum Halen de takmam iletirim Gereken yapılır Ancak Önce Ağza alınmaz Küfürler Edip (Şahsıma Aileme yönelik) Sonra'da burada Utanmadan Özür dileyen şahıs Sanki Çok normal birşeymiş Gibi Tamam Küfrettim Hadi bakalım özür de diledim Oh ne Güzel bitti bukadar Bir Söz Söylemeden Önce 2 defa düşünmek lazım sinirlerinize hakim olamıyorsanız Oynamayın oyun felan allah muhafaza siz Tavla Oynayıp yenilince de Karşınızdakinin kafasına tavla felan atar...
Görünce Dayanamadım Benim Tek bir Sıkıntım var o'da Gazetecilere Söylenen sözler Yok efendim Gazeteciler Şöyledir böyledir işkembe i kübra'dan haber yaparlar Patronu ne derse o olur Tarzı yazılara : Gazetecilik Toplumsal bir olaydır Önemli amaçlara Hizmet eder İnsanları Bilgilendirmek Yanlış Yönlendirmemektir Onlara En saf ve doğru bilgiyi sunmaktır insanların öğrenmesini bilgi edinmesini sağlamaktır bir yerde bir yanlış yapılıyorsa o yanlışı Kavrayıp gerekli bilgi ve belgelerle insanlara anlatm...
Gel Bakalım Şöyle Yamacıma Ben Size Malum günden beri Söylüyorum Yeter diye Sonunda oldu eee bu evrende Az zamanımız Geçmedi İki kelam etmek lazım birlikte baya şey yaptık burada bir yerden sonra bırakmak lazım Zaten sizden duydugum kadarıyla Eskisi gibi değil burası Biz Zamanında yapacağımızı yaptık kalan sağlar devam edenlerin Dip notçuk : Eyy 36 Kalanlara selam olsun İyi oyunlar